Επέστρεψε ως τεχνικός διευθυντής στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Α.Ο. Περιστερίου, ο Φώντας Καζακόπουλος * Πρώτη κίνηση η δωρεάν συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 5-8 ετών στο summer camp του Ομίλου * Δηλώσεις στο 210 – 5785116

29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η επιστροφή του Φώντα Καζακόπουλου, μετά από τρία χρόνια, στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Α.Ο. Περιστερίου, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητήριο στην Τσαλαβούτα.

Ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει το σύνολο της εποπτείας της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, ενώ θα έχει και την προπονητική ευθύνη για την Κ18 του περιστεριώτικου συλλόγου.

Οι ιθύνοντες του Ομίλου σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή, φιλοδοξούν να έχουν ολοκληρώσει έως το τέλος του Summer camp (17/7)όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας μάλιστα ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό την προπονητική ομάδα της Ακαδημίας.

Πρώτη κίνηση μετά από διεξοδική κουβέντα του προέδρου, Σπύρου Μάρκου και του τεχνικού διευθυντή,Φώντα Καζακόπουλου είναι η διεύρυνση των ηλικιακών ορίων για το Summer camp του Ομίλου, με τα παιδιά 5-8 χρονών να προστίθενται από σήμερα στη λίστα συμμετεχόντων και μάλιστα δωρεάν!

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα στο τηλέφωνο 210 – 5785116.

Οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες, με τις νέες προσθήκες στην τεχνική ομάδα της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας.